GEEN WACHTLIJST

 
CONTACT | links

 

 

fysio

FYSIOTHERAPIE

 

Echografie

 

Sinds enige tijd zijn wij in het bezit van een echografie apparaat. Met echografie kunnen wij met u dwars door de huid de fascinerende wereld bekijken van spieren, pezen, kapsels en banden.

 

Wij onderzoeken niet alleen het gewricht of de pees/spier statisch (stilstaand) maar ook dynamisch, dat wil zeggen tijdens het bewegen van bijvoorbeeld uw arm kunnen wij beoordelen of er wel werkelijk sprake is van inklemming van een pees of slijmbeurs. Wij kunnen zien of een pees ontstoken is of dat er een verkalking aanwezig is. De mogelijkheden van echografie zijn van onschatbare waarde voor een goede fysiotherapeutische diagnose. Wij pretenderen geen radioloog te zijn, maar we kunnen bij een twijfelachtige uitwendige diagnose met behulp van echografie doelgerichter om verder onderzoek vragen richting de huisarts of specialist.

 

 

 

 

timberland sko timberland norge timberland boots timberland heren timberland heren schoenen timberland nederland timberland dames timberland sale timberland outlet timberland suomi timberland shoes timberland boots timberland ireland timberland boots ireland